Građevinska bravarija

Čelik kao materijal za noseću konstrukciju ima tehničke prednosti pred drugim materijalima koji se koriste u istu, a najvažnije su:

 • visoka mehanička svojstva
 • sposobnost savladavanja velikih raspona
 • male dimenzije i težina noseće konstrukcije
 • jednostavna i brza montaža
 • mogućnost demontaže i ponovne montaže na drugom mjestu

Zbog svoje relativno niske cijene i brzine izrade u pravilu se nosive krovne konstrukcije hala, skladišta, dvorana i slično izvode od čelika.

Zbog svojih prednosti metalne konstrukcije sve se više koriste i u uređenjima interijera za izvođenje raznih staklenih pokrova, podnih konstrukcija, unutarnjih i vanjskih stepeništa i sl. Pružamo uslugu od izrade idejnih rješenja pa do izrade i montaže konstrukcija.

Metalne konstrukcije i montažne hale

Izvedbe montažnih hala je naša prevladavajuića djelatnost u proizvodnji i montaži metalnih konstrukcija. To su objekti koji zbog svoje specifične i precizne namjene kategorija koja zahtijeva vrlo precizan dizajn, izvedbu i konstrukciju. Naša tvrtka nudi proizvodnju i montažu visoko kvalitetnih objekata što uključuje skladišta, proizvodne pogone te sve druge metalne konstrukcije. Nudimo i izvedbu i kompletnih hala u kombinaciji čelika, zeljeza i drugih materijala, što ovisi o potrebama naručitelja. Sve smo kriterije kvalitete i funkcionalnosti dosadašnjim radom u montaži i proizvodnji zadovoljili, a tako će biti i u budućnosti prilikom Vaše narudžbe.

Nudimo izradu i montažu hala prilagođenih željama naručitelja. Usluga se odnosi i na nadogradnju postojećih hala. Bez obira na potrebe naručitelja, jamčimo prostor statične stabilnosti i dizajna visoke razine. To se odnosi i na sve druge hale, neovisno o njihovoj namjeni. U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije hala za sve namjene te nudimo rješenja koja će Vas zadovoljiti.

za graditeljstvo, upravljanje i održavanje stambenih i poslovnih objekata

Hrvatskog sokola 73
10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas na
Nazovite!
Mob: 098 288 997
Mob. 099 225 19 98
Tel: 01 383 07 39
Fax: 01 364 72 67

kromal98@gmail.com
kro-mal@zg.t-com.hr

Građevinska limarija

Naša tvrtka ima bogato iskustvo u uslugama montaže građevinske limarije na obiteljskim kućama, poslovnim objektima, proizvodnim pogonima…

"Kro-mal" d.o.o.Vam nudi sve vrste limenih pokrova, te izvedbu građevinske limarije od raznih vrsta materijala, raznih oblika i boja, prema Vašim željama i stvarnim mjerama Vašeg krova.

Krovopikrivački su radovi nezamislivi bez građevinske limarije. Osim funkcionalnosti građevinska limarija podiže estetski dojam ne samo krova, već i cijelog objekta.

S obzirom na dugotrajnost,boju i vrstu materijala vaša krovna limarija može biti od:

 • bakrenog lima
 • cinkotita
 • aluminijskog lima
 • obojenog aluminijskog lima
 • pocinčanog lima
 • obojenog pocinčanog lima

Nudimo i kompletan program oborinskih žlijebova.