Krovopokrivački radovi

Standard sve većem broju ljudi omogućuje izgradnju obiteljskih kuća i ostalih objekata sa višestrešnim krovovima komplicirane izvedbe. Krov je vrlo atraktivan dio objekta i svojim izgledom mijenja kompletnu sliku. Zaboravlja se da krov ima svoju ulogu i da izazovi koje nosi atraktivnost kriju mnoge zamke. Prokišnjavanje, izolacija, neispravno ili loše postavljen pokrov, loše izvedena građevna limarija... mogu izazvati velike probleme, troškove ali i niz ostalih problema vezanih uz boravak u takvoom prostoru.

Zato je pitanje izvođača, posebno kopliciranih izvedbi krova, više nego važno.

Dvostrešni krovovi su najjednostavniji i najčešći krovovi za pokrivanje obiteljskih kuća stambenih, poslovnih, trgovačkih ili objekata u kojima su smješteni proizvodni pogoni, hale i sl.

Jednostavno i estetski Pri izvedbi za stambenu izgradnju posebno se učestalo ukrašavaju krovnim kućicama (mansardama), a vrlo se često pri uređenju potrovlja ili prilikom same gradnje objekta ugrađuju i krovni prozori. Ovo su rutinski poslovi koje s lakoćom, ali profesionalno obavljamo.

Sve vrste drvene građe Odabir vrste drveta od koje se izrađuje krovna konstrukcija prepuštamo Vama.

Višestrešni krovi

Iskustvo i gradnji krovišta i krovnih konstrukcija rezultiralo je da naša tvrtka može izvesti izgradnju krovnih konstrukcija po svakoj zamisli arhitekta i po izvedbeno najkompliciranijem projektu. Ovo uključuje krovišta svih mogućih izvedbi: od običnih dvostrešnih, preko višestrešnih do najkompliciranijih.

Nudimo Vam svoje usluge za sve vrste krovišta garantirajuči funkcionalno, atraktivno i kvalitetno izrađeno krovište za dugi niz godina.

Posebni zahtjevi investitora - naručitelja

U svojoj tradiciji izveli smo krovove najrazličitijih izvedbi krovišta. Koristitli smo se različitom vrstom pokrova, prema zahtjevu investitora-naručitelja, ali sama izvedba konstrukcije, izolacija, limarije i pokrova obuhvaća cijelinu koja mora zadovoljiti s tehničkog i praktičnog stanovišta najviše standarde i osigurati funkcioniranje dugi niz godina bez naknadnih popravaka.

za graditeljstvo, upravljanje i održavanje stambenih i poslovnih objekata

Hrvatskog sokola 73
10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas na
Nazovite!
Mob: 098 288 997
Mob. 099 225 19 98
Tel: 01 383 07 39
Fax: 01 364 72 67

kromal98@gmail.com
kro-mal@zg.t-com.hr

Limeni krovni pokrovi

Prednosti limenog pokrova su u tome što je pokrov vrlo lagan, trajan, estestski vrlo pilagodljiv namjeni objekta, energetski učinkovitiji, vodootporan, jednostavan za montažu i vrlo ekonomičan.Naša tvrtka ima bogato iskustvo u uslugama montaže građevinske limarije. "Kro-mal" d.o.o. Vam nudi sve vrste limenih pokrova, te izvedbu građevinske limarije od

 • različitih vrsta materijala
 • različitih oblika
 • različitih boja

Trapezirani pokrov

Ovo je novija vrsta pokrova, proizvodi se prema željenoj dužini i boji, a služi za pokrivanje krovova, nadstrešnica, oblaganje fasada i izradu garaža. Lako i brzo se montira, podnosi niske nagibe krovišta, ima dug vijek trajanja, malu težinu i otporan je na tuču i led. Pogodan je za industrijska postrojenja i hale, te stambene objekte.

Falcani pokrov

Lako i brzo se montira, ima dug vijek trajanja. Upotrebljava se kao krovni pokrov. Pogodan je za oblaganje polukružnih objekata.

Pokrov u obliku crijepa

Najčešće se upotrebljava za oblaganje krovova stambenih objekata radi vizualne imitacije klasičnog crijepa. Ne upotrebljava se za niske nagibe krovišta.


Kompletna rješenja građevinske limarije na opremanju krovišta

 • postavljanje limenog obruba na krovište nakon završenih tesarskih radova i sve obrade vezane s tim
 • prekrivanje krovišta jednim od kvalitetnih limenih pokrova kao: imitacije crijepa,
 • sendvič panele ili
 • trapez limene pokrove
 • postavljanje snjegobrana
 • kvalitetna izvedba oborinskih žljebova

Krovni pokrov

Izbor krovnog pokrova je također prepušten Vama, a na raspolaganju su Vam brojne mogućnosti:

 • glineni i betonski crijepovi svih vrsta ("CREATON", "JUNGMEIER", "TONDACH", "BRAMAC"...)
 • limeni pokrovi svih vrsta ( falcani, trapezni , oblik crijepa)
 • bitumenska i drvena šindra
 • pločasti pokrovi
 • "GERARD" krovne ploče
 • "PREFA" krovne ploče, šindre i rombovi
 • "ETERNIT" ravne i valovite ploče
 • sve ostale vrste pokrova (škriljevac, slama...)