Dobrodošli na stranice tvrtke "Kro-mal" d.o.o.!

Hidroizolacije

Naš tim prije odluke o korištenju određenog materijala za svoj izvedbeni program, pažljivo razmatra sve bitne čimbenike kao što su: tehničke karakteristike proizvoda, mogućnosti primjene, adekvatnost našim klimatskim uvjetima, iskustva drugih izvođača, stručna podrška proizvođača čiji proizvod koristimo za hidroizolaciju.

Detaljnije...

Krovopokrivački radovi

Krov je vrlo atraktivan dio objekta i svojim izgledom mijenja kompletnu sliku. Zaboravlja se da krov ima svoju ulogu i da izozovi koje nosi atraktivnost kriju mnoge zamke. Prokišnjavanje, izolacija, neispravno ili loše postavljen pokrov, loše izvedena građevna limarija... mogu izazvati velike probleme... Zato je pitanje izvođača, više nego važno.

Detaljnije...

Fasade

Pri izvedbi fasada pazimo na kvalitetnu izvedbu svih slojeva koji čine fasadni sustav, jer su svi slojevi jednako važni, kao što je važan i način na koji se ugrađuju. Tek kada je to kvalitetno izvedeno, tada može na kvalitetan način ispuniti svoju funkciju. U prvom redu zaštitnu, a potom i estetsku...

Detaljnije...

Završni radovi

S kojim će se efektom moći koristiti sve što se gradi ili što je već izgrađeno, ovisi o završnim radovima. Ugodan osjećaj, rado boravljenje i zadržavanje u nekom prostoru, kvaliteta susreta... uvelike ovise o stvorenom ugođaju, njegovoj funkcionalnosti i kvaliteti izvedbe.

Detaljnije...

O nama

U obavljanju svoje djelatnosti, maksimalno smo okrenuti potrebama naručitelja radova. “Kro-mal” d.o.o. je visokoprofesionalan tim. Odlikuje nas dobra organiziranost, ažurnost, kvaliteta radova i korektan odnos prema naučitelju posla, ali i samom poslu.

U višegodišnjem uspješnom radu njegujemo standarde kvalitete koji uključuju profesionalnu etiku u kojoj je riječ "fušeraj" strano tijelo u punom smislu riječi u samom razmišljanju o poslu. Naši standardi profesionalnosti obavezno uključuju urednost i čistoću.

Svjesni da samo dobro odrađen posao može garantirati poslove u budućnosti, sve smo dosadašnje poslove odrađivali maksimalno korektno, ažurno i profesionalno, te smo na tržištu prepoznati kao pouzdan partner.

Područje je našeg djelovanja cijela Hrvatska. Želimo naglasiti našu prilagodljivost narudžbama investitora. Naša je nit vodilja želja naručitelja posla, a radove smo izvodili na objektima svih namjena: obiteljske kuće, vile, poslovno - uredski prostori i objekti, hoteli, restorani, lokali, trgovački prostori te objekti opće namjene: vrtići, škole, domovi zdravlja...

Naše usluge nudimo svima kojima trebaju kvalitetni, pouzdani i profesionalni izvođači građevinskih radova i usluga.

Naši su klijenti poznate osobe, ali i "obični" ljudi. Za nas ne postoje veliki i mali naručitelji, nego samo korektni, neovisno o obimu radova. Sa svima stvaramo partnerski odnos i za budućnost.

Kao jamstvo, iza nas su naši kvalitetni radovi, korektan pristup i zadovoljni naručitelji - investitori.

Nazovite i Vi, informirajte se i naručite kvalitetna rješenja i vrhunske izvedbe kod pouzdanog partnera.

Kro-mal d.o.o.! Dobrodošli!!!

Ukoliko nam želite obratiti s pitanjem ili trebate izvođača koji će kvalitetno rješiti Vaš problem, obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo sa zadovoljstvom udovoljiti Vašim zahtjevima.