Završni građevinski radovi

Kvaliteta, funkcionalnost i estetika – 3 stožerne kvalitete pri izvedbi bilo koje djelatnosti, posebno dolaze do izražaja u graditeljstvu.

S kojim će se efektom moći koristiti sve što se gradi ili što je već izgrađeno, ovisi o završnim radovima. Ugodan osjećaj, rado boravljenje i zadržavanje u nekom prostoru, kvaliteta susreta...uvelike ovise o stvorenom ugođaju, njegovoj funkcionalnosti i kvaliteti izvedbe.

Budući da su ovi radovi povezani sa značajnim budžetom, razumljiva je osjetljivost naručitelja na konačan rezultat. Današnje standarde koje postavlja tržište, nemoguće je ostvariti bez usvojene visoke profesionalnosti, stručnosti i odgovornosti. Naša tvrtka u vlastitoj kvaliteti vidi svoju priliku za dugoročnu i uspješnu prisutnost na tržištu. Višegodišnje naše djelovanje to potvrđuje. Izvodimo sve vrste adaptacijsko-završnih radova kao: soboslikarsko-ličilačke radove, polaganje keramike, kamena i podnih obloga, sve vrste knauf izvedbi...

Iskustvom i znanjem možemo maksimalno kvalitetno izvršti Vašu narudžbu. U našim smo aranžmanima maksimalno prilagođeni Vama i Vašim potrebama, a tu spada izvedba s našim ili Vašim materijalom, dogovor oko plaćanja i rokova...

za graditeljstvo, upravljanje i održavanje stambenih i poslovnih objekata

Hrvatskog sokola 73
10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas na
Nazovite!
Mob: 098 288 997
Mob. 099 225 19 98
Tel: 01 383 07 39
Fax: 01 364 72 67

kromal98@gmail.com
kro-mal@zg.t-com.hr

Keramičarski radovi i adaptacije

Otmjenost i elegancija koju nudi keramika i danas je, još od pradavnih vremena, nezamjenjiva. Prostor kao da postaje nešto više, neovisno da li je u pitanju najtradicionalniji stil s elementima aristokratskog, ili moderni prostor futuristički dizajniran.

Lagano održavanje, higijenski izuzetno prihvatljiva, uz estetsku komponentu, rezultirali su time da je keramika nezamjenjljiva u uređenju stanova, kuća, a pogotovo poslovnih, trgovačkih I javnih prostora i objekata.

Naša je tvrtka tim koji sačinjavaju vrsnihh majstori svoje djelatnosti u koju spadaju I keramičarski radovi. Naše se umijeće, stručnost i maštovitost pokazuje na djelu koje uključuje sve keramičarske radove.

Kamen - nezamjenjiv u gradnji i uređenju

Kamen je jedan od najkorištenijih i neizostavan građevisnki materijal. Osim građevinske svrhe, on je i estetski detalj ukomponiran u cijelinu, koju mora svojem izvodbom i koloritom podići na visoku razinu. Negova trajnost mu još više podiže vrijednost svojem izvedbom i koloritom podići na visoku razinu. Negova trajnost mu još više podiže vrijednost. Npr, stepeništa se moraju ne samo maksimalno uklopiti u eksterijer i interijer, nego prostor oko sebe moraju oplemeniti. Moraju postati jedan estetski dio koji će podići okolni ambijent.

Bezbrojna rješenja kupac može kreirati i sam. U naše izvedbe su uklopljeni i najnoviji trendovi, inovativne forme te elegancija dizajna.

Knauf - suha gradnja

Izvodimo adaptacije kuća, stanova, poslovnih prostora,...Iz bogatog iskustva adaptacija te preuređenja prostora, nudimo oblikovanje neovisno o namjeni, upravo prema Vašoj želji. Uz sve potrebne građevinske radove, nudimo i brojne mogućnosti suhe gradnje, koja je danas nezaobilazna pri adaptacijama:

  • pregradni zidovi
  • oblaganje zidova
  • ugradbeni ormari
  • niše
  • police
  • zrada i ugradnja kliznih stijena
  • kompletan program za zidove i stropove
  • izrada raznih kaskada i lukova
  • montaža bordura i štukatura

Trapezirani pokrov

Prostor u kome radite i boravite treba biti uređen prema Vašim vlastitim mjerilima i u skladu s vlastitim mogućnostima. Kod adaptacija određenog prostora, bogatom ponudom kvalitetnih izvedbi određenih radova, omogućujemo Vam isticanje detalja koji najbolje izražavaju Vaš stil, Vašu osobnost i na taj način čine da se u tom prostoru zaista osjećate “kod kuće”, ali i na najbolji mogući naćin izraziti Vaš stil i image Vaše tvrtke ili djelatnosti.